Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредното влошаване на

...
Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредното влошаване на
Коментари Харесай

Софийско издание: Слави Трифонов до живот с патерици

Слави Трифонов се е върнал към патериците след следващото утежняване на здравословното му положение. Пасажери са видели Дългия да куца на летището на път за концерта си в Лондон. Самата изява пък Слави изкарал от самото начало седнал, поради влошения си крак. 

В края на предишното лято Трифонов излезе предварително в отпуск, защото се подложи на следващата интервенция поради счупения си преди години крайник. Слави се надявал слагането на изкуствена става да оправи ситуацията, само че вместо това година по-късно нещата се влошили. 

Учиндолецът към този момент не може да се придвижва без помощта на патерица или различен човек, който да му оказва помощ да пази равновесие. Изкачването на стълби сега за него е невероятно, както и карането на кола.

Освен това шоуменът приема по шепа болкоуспокояващи всеки ден, с цел да е в положение да води шоуто си. Той не крие, че с изключение на болките в крайници, страда и от такива в гърба и кръста, които не му дават да мигне.

От екипа му издават, че болния му крайник бил изцяло диспропорционален с другия и доста по-слаб. След 18 години на екран все по-упорито се приказва, че Слави ще се пенсионира, а проблемите му със здравето единствено укрепват тези клюки. Не е ясно обаче дали цялото шоу ще падне от екран, или отново ще се води от заместници на Дългия, предават от " Ретро ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР